Fanaticus sports medicine

Sportmedische begeleiding

Sportmedische begeleiding zorgt ervoor dat u als sporter op een veilige manier kunt presteren op het gewenste niveau. Ik bewaak en optimaliseer de gezondheid van de sporter in het kader van sportbeoefening. Hierbij focus ik op het creëren van de optimale voorwaarden om te presteren op het niveau dat de sporter wenst. Sporten gebeurt dan op een veilige, gezonde en verantwoorde wijze.
verband

Voor sportteams én individuen

Niet alleen sportteams, sportselecties, sportclubs en sportbonden kunnen van sportmedische begeleiding gebruik maken, maar ook individuele sporters. Voor optimale begeleiding werk ik samen met een uitgebreid netwerk van fysiotherapeuten, sportmasseurs, (sport)diëtisten en sportpsychologen. Daarnaast heb ik korte lijnen met verschillende specialisten in zowel het UMCG als het Martini ziekenhuis in Groningen.

Ervaring met sportmedische begeleiding

Tijdens mijn specialisatie tot sportarts verzorgde ik de sportmedische begeleiding bij de basketbalclub Celeritas Donar. Hier begeleidde ik verschillende jongenseredivisie-teams. Dit kwam neer op een keer per week aanwezig zijn in de sporthal voor adviezen over blessures en eventueel om te tapen. Op afspraak was ik dan aanwezig bij wedstrijden.

Sportmedische begeleiding Schermcentrum Noord

Vanaf 2019 bied ik sportmedische begeleiding bij Schermcentrum Noord. Dit houdt in dat de sporters korte toegangstijd hebben in geval van blessures of sportgerelateerde vragen. Ook kunnen ze bij mij terecht voor sportmedische onderzoeken en ben ik aanwezig bij bepaalde toernooien. Hierbij neem ik de medische begeleiding op me.

Overige sportbegeleiding

U kunt mij af en toe vinden als invallend sportarts bij SC Heerenveen dames 1 en als arts bij de Batavierenrace.

Bel me terug

Vul je naam en telefoonnummer in
Sportmedische begeleiding

Sportmedische begeleiding aanvragen

Wilt u sportmedische begeleiding aanvragen bij Fanaticus? Neem dan persoonlijk contact op. Ik vertel u graag over alle mogelijkheden.


SGN
FSMI
Sportzorg
VSG